×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kardashians herdenken overleden vader Robert

23.02.2018 -

Ze moeten het al vijftien jaar zonder hem stellen, maar vergeten doen ze hun vader Robert Kardasahian nooit.


Zowel Kim als Rob plaatste een eerbetoon aan hun overleden vader op social media. Kardashian Senior stierf in 2003 aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Kim postte twee foto's met daarbij de tekst: 'Ik mis je nog elke dag papa. Fijne hemelse verjaardag. Ik heb je favoriete taart besteld om je verjaardag te vieren. Ik hou voor altijd van jou'.

 

I miss you, like everyday

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Rob Kardashian, die naar zijn vader vernoemd is, plaatste een foto van hen samen op Twitter en schreef erbij: 'Gefeliciteerd pap!'

Juist nu de Kardashian clan aan het uitbreiden is met meerdere kleinkinderen, missen Kim, Khloe, Kourtney en Rob hun vader meer dan ooit. Toen Rob's dochtertje Dream geboren werd, zei hij in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians: 'Ik wil dat mijn kind opgroeit met dezelfde Armeense normen en waarden die pappa ons geleerd heeft. Ik vind het belangrijk dat we als familie tijd doorbrengen samen en vooral veel lol hebben'.