×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kardashian zet zich opnieuw in voor gevangene

5.09.2018 -

Na haar succes in de zaak van Alice Marie Johnson springt Kim Kardashian opnieuw in de bres voor een gevangene. Ze is in de straf van Chris Young gedoken, die levenslang zonder kans op vrijlating kreeg voor het bezit van marihuana en een halve gram cocaïne.


Dat laat Kim weten in de podcast Wrongful Conviction, die woensdag uitkomt. Page Six kreeg de uitzending al te horen en meldt dat de realityster onder meer heeft gesproken met de rechter die de nu 30-jarige in 2010 veroordeelde. 'Hij is afgetreden omdat hij niets te maken wilde hebben met het onrecht, en nu strijdt hij met ons mee om hem vrij te krijgen', vertelt Kim.

In juni verleende president Donald Trump na een gesprek met Kim gratie aan Alice Marie Johnson, een 63-jarige vrouw die 21 jaar in een gevangenis in Alabama zat voor een relatief licht drugsdelict. Haar meeting met de president was opgezet door Jared Kushner, de schoonzoon van Trump die als Witte Huis-adviseur gevangenishervormingen in zijn portefeuille heeft. Kim en Jared hebben nog altijd veel contact, vertelt zij in de podcast. Volgens de realityster is hij erg gedreven om de Amerikaanse strafwetten te herzien.