Kanye West geeft overspel toe

Kanye West is vrijdagavond door het publiek van het Londense Wireless Festival uitgejouwd. Midden in zijn optreden begon de rapper een 20 minuten durende tirade en dat werd niet echt gewaardeerd.

Kanye, die het hele optreden een maliënkoldermasker droeg, wilde zijn frustratie over de media weer eens kwijt. Volgens de rapper schetsen televisie en kranten een verkeerd beeld van hem en doen ze alsof hij gek is. Maar ook een aantal bekende bedrijven moesten het ontgelden. West claimt dat hij geen creatieve vrijheid kreeg toen hij voor hen ontwierp. ''Ik ga geen namen noemen, maar… Nike, Louis Vuitton en Gucci. Discrimineer me niet omdat ik een zwarte man ben die muziek maakt'', tierde Kanye, zo schrijft Daily Star.

Verder zei Kanye ook nog tussen neus en lippen door dat hij 7 jaar geleden al tegen Kim had gezegd dat hij met haar wilde trouwen. Saillant detail: West had op dat moment nog een relatie met Amber Rose.

Veel festivalgangers waren speciaal naar Wireless gekomen om Kanye te zien optreden. Dus toen de rapper na een paar nummers opeens begon te tieren en af te geven op anderen, viel dat niet goed bij veel mensen. Een luid boegeroep kwam uit het publiek. ''Ga weg'', werd er geroepen.

Uiteindelijk vervolgde Kanye zijn optreden om even later weer te stoppen. Dit keer begon West te schreeuwen tegen de cameramensen langs het podium. De rapper was niet blij met de opnamehoeken en eiste dat de camera's werden uitgezet. Hij betichtte het personeel ervan niet goed te zijn in hun werk.

West staat zaterdagavond weer op het podium van het Wireless Festival. Drake stond in eerste instantie op het affiche maar hij zegde zijn optreden af, waardoor Kanye nog een keer aan de bak kan. Als dat maar goed gaat…