×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye verrast Kim met privéconcert Kenny G

Kanye verrast Kim met privéconcert Kenny G
15.02.2019 -

Kanye West heeft zijn vrouw Kim Kardashian op bijzondere wijze verrast op Valentijnsdag. De realityster werd in haar woonkamer getrakteerd op een privéconcert van saxofonist Kenny G. 'De award voor beste man gaat naar de mijne. Meest attente cadeau ooit', schreef Kim, die ook een video's en een foto deelde, op Twitter.


De saxofonist bracht een versie van het liedje Somewhere over the Rainbow, bekend uit de musicalfilm The Wizard of Oz, ten gehore. Ook speelde Kenny G zijn eigen nummer Forever in Love. Om hem heen stonden tientallen vaasjes met elk een enkele roos.

De rapper pakt graag uit als het op cadeaus aankomt. In 2014 gaf hij Kim op Valentijnsdag duizend rozen na een concert. Drie jaar later vierde hij de liefde met een muur van witte orchideeën.