Kamervoorzitters: ongelooflijk verdrietig

Tweede Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg en Eerste Kamervoorzitter Ankie Broekers-Knol hebben “met leedwezen kennisgenomen van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso”. Dat staat in een verklaring die namens hen naar buiten is gebracht.

“Na het verschrikkelijke ongeval dat Prins Friso is overkomen, is door velen intens met Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Mabel en de kinderen van de prins en prinses meegeleefd. Ondanks de ernstige toestand werd op een herstel gehoopt. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn. Het overlijden van Prins Friso op zo’n jonge leeftijd is ongelooflijk verdrietig”, aldus de verklaring.

“De gedachten van beide voorzitters en de leden van de Staten-Generaal gaan uit naar Prinses Mabel en haar kinderen, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix, Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin, Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Constantijn en Prinses Laurentien, alsmede naar de overige leden van de Koninklijke Familie. Ze wensen hun sterkte bij het dragen van dit zo zware verlies.”