Kaley Cuoco gaat scheiden

Kaley Cuoco heeft op de dag dat ze haar scheiding van Ryan Sweeting aankondigde meteen haar Instagram-pagina opgeruimd. De The Big Bang Theory-actrice deelde in het verleden tientallen foto's van haar ex, maar die zijn inmiddels allemaal van haar pagina verdwenen.

Cuoco maakt vrijdag wereldkundig dat haar huwelijk met tennisser Sweeting na bijna 21 maanden op de klippen is gelopen. Het besluit te scheiden namen de twee samen, liet een woordvoerder van Cuoco weten aan People. "Ze vragen nu om privacy." Dezelfde dag gingen Cuoco en Sweeting met de bezem door hun social media-kanalen. Cuoco volgt haar ex niet langer via social media, Sweeting verwijderde al zijn foto's van Instagram en sloot zijn Facebook-pagina.

De 29-jarige Cuoco en de 28-jarige Sweeting verloofden zich in september 2013, drie maanden nadat ze elkaar hadden leren kennen. De bruiloft volgde op 31 december 2013. In april ontkende de actrice nog dat een scheiding op handen was. Cuoco is dankzij haar rol in The Big Bang Theory 's werelds bestbetaalde tv-actrice. In de eerste aflevering van het negende seizoen van de comedy, die maandag werd uitgezonden in de Verenigde Staten, trouwt Cuoco's personage Penny eindelijk met Leonard.