×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kaley Cuoco belandt tijdens huwelijksreis in ziekenhuis

6.07.2018 -

Kaley Cuoco is niet bepaald op een exotische plek beland tijdens haar huwelijksreis. Vijf dagen na haar grote dag postte de The Big Bang Theory-actrice een foto uit het ziekenhuis.


'Als je huwelijksreis bestaat uit een schouderoperatie', schreef ze bij een foto waarbij ze chagrijnig in de camera kijkt. De 32-jarige meldde wel dat ze alweer herstellende is. Ze grapte ook dat haar kersverse echtgenoot Karl Cook vast nog minder charmante kiekjes van haar zal delen. Dat liet de professionele ruiter zich geen twee keer zeggen; hij deelde niet veel later een video van een luid snurkende Kaley in de auto onderweg naar huis.

De actrice trad zaterdag in het huwelijk met Karl. Vanwege hun overeenkomende initialen noemden ze de bruiloft zelf 'KC in het kwadraat'. Op de trouwdag was ook Kaleys televisieman Johnny Galecki aanwezig. Op Instagram plaatste hij een foto van de bruiloft, waarbij de Big Bang-acteur schreef: 'Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn voor mijn nepvrouw.' De twee hadden ooit echt een relatie, maar maakte dat pas wereldkundig toen ze al een tijdje uit elkaar waren.

 

Een bericht dat is gedeeld door @normancook op