×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kaj Gorgels coach in The Talent Project

2.07.2018 -

De veertien coaches van het nieuwe RTL 4-programma The Talent Project zijn maandag bekendgemaakt. Youtuber Kaj Gorgels is een van de professionals die zangtalenten binnen honderd dagen gaat opleiden en klaarstomen voor het grote podium.


De kandidaten krijgen les van veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. Kaj zal de zangtalenten het een en ander bijbrengen over social media. Behalve Gorgels delen onder anderen choreograaf Vincent Vianen, bekend van So You Think You Can Dance, zanger Jordan Roy, oud-deelnemer van The Voice of Holland, en internationale visagist Clayton Leslie hun kennis met de talenten.

De talentenjacht wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. Aan juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen de taak om te beoordelen of de kandidaten alles in huis hebben om het te maken als artiest.

The Talent Project is komend najaar zes weken lang op de buis te zien.