×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber zingt Gospel op Coachella

16.04.2018 -

Een groter verschil had het niet kunnen zijn. Stond Justin jaar in jaar uit op te treden op de MainStage van het populairste muziekfestival van Amerika, Coachella, staat hij nu op datzelfde festival op te treden in een kleine tent waarin hij alleen maar Jezus-gerelateerde liederen ten gehore brengt.


Begrijp ons niet verkeerd, niets mis mee natuurlijk. Maar een omschakeling is het zeker. Natuurlijk was al langer bekend dat Justin zich volledig op het geloof wilde gaan richten. Een keuze die hem naar eigen zeggen 'warmte en rust' geeft. 

Zo veel rust dus, dat Bieber het geen probleem vond om in een klein tentje op het terrein Gospel liederen te zingen. Wij moesten even twee keer kijken.