Justin Bieber zet vliegtuig op stelten

Justin Bieber heeft zich de woede van een vliegmaatschappij op de hals gehaald. Het tieneridool hield urenlang een privévliegtuig aan de grond omdat hij zijn huisdier, een aap, kwijt was.

Bieber vloog vrijdag van Miami naar Burbank en zoals het een wereldster betaamt, deed hij dat in een vliegtuig dat speciaal voor hem was afgehuurd. Allereerst kwam de zanger vier uur te laat aan op het vliegveld, waarna hij doodleuk liet weten dat hij nog niet klaar was voor vertrek. Hij wilde eerst zijn aap ophalen. Bieber huurde naar verluidt zelfs een helikopter om het verkeer te omzeilen en zijn huisdier op te pikken.

Intussen was de piloot het wel zat om te wachten, zijn dienst zat er ook bijna op. Volgens TMZ is de vlucht uiteindelijk nog wel gemaakt maar of de aap aan boord was, weet de entertainmentsite niet.

Bieber raakte eerder in opspraak toen hij in Duitsland reisde met een kapucijnaapje zonder dat hij over de juiste documenten beschikte. Het dier werd destijds van hem afgenomen. De Canadees kon zijn huisdier terugkrijgen, maar liet na met de juiste papieren te komen.