Justin Bieber vlucht naar skioord

Hij kwam vorige week flink in de problemen toen de politie drugs in zijn huis vond, maar wat deed Justin Bieber zelf? Die kneep ertussenuit en genoot van een paar dagen snowboarden in Aspen. Dat schrijft Daily Mail. Op Instagram plaatste het popidool meerdere kiekjes en filmpjes van zichzelf en zijn vrienden in de sneeuw.

Bieber haalde onderweg naar het skioord in de Amerikaanse staat Colorado nog een geintje uit. Volgens TMZ stapte hij uit de auto omdat hij moest plassen. Naar een toilet zou hij echter niet gegaan zijn; hij zou zijn behoefte hebben gedaan in de sneeuw in een dure woonwijk. Hij zou bovendien zijn initialen hebben geplast.

Vorige week hield de politie een huiszoeking in de woning van Bieber nadat de zanger problemen had gekregen met zijn buren. Volgens TMZ werden er veel verschillende soorten drugs aangetroffen, waaronder sizzurp, een drug die voornamelijk bestaat uit sterke hoestdrank met codeïne en het kalmerende middel promethazine. Zijn vriend en rapper Lil Za is bij de huiszoeking opgepakt.