Justin Bieber te laat door Reinout Oerlemans

Ook in Nederland zorgt Justin Bieber voor een flinke heisa. Nadat hij eerder in London twee uur te laat kwam voor een concert, deed de zanger het dit weekend in het Gelredome nog eventjes dunnetjes over. Dit kwam echter door een afspraak met Reinout Oerlemans en zijn productiebedrijf Eyeworks.

Justin en Reinout hadden een bespreking over het nieuwe televisieprogramma dat zij samen gaan maken, genaamd Dance Or No Dance. De producent sprak vlak voor het optreden met de zanger. ’Het gesprek kon alleen maar voor het concert. Sorry dat het zaterdag allemaal uitliep’, aldus Reinout tegenover het AD.

Terwijl hij hetzelfde weekend nog werd bekritiseerd omdat hij in het gastenboek in het Anne Frank huis ’Ik hoop dat Anne Frank een belieber was’ had geschreven, kwam hij ook nog eens een uur te laat voor zijn concert in het Gelredome. Dit leidde er toe dat de organisatie bussen inzette om de Bieber fans die de treinen hadden gemist overal in Nederland thuis af te zetten. Het Gelredome hoopt de gemaakte kosten op het management van Bieber te verhalen.