×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber stormt van podium na boegeroep

24.10.2016 -

Justin Bieber stormde zondagavond tijdens een concert in het Britse Manchester van het podium, toen zijn fans boe begonnen te roepen. Ze zouden het geklets van de zanger beu zijn en wilden hem horen zingen.


Toen Justin enkele minuten later terugkeerde zei hij: "Manchester kan niet tegen het gepraat, dus ik zal niet praten." De rest van het concert heeft hij alleen nog maar gezongen, meldt Mirror.

Een aantal aanwezige fans lieten via Twitter weten dat Bieber niet vertrok vanwege boegeroep, maar omdat zijn fans maar bleven gillen terwijl hij aan het praten was. Hieraan ergerde het Canadese tieneridool zich ook al tijdens eerdere concerten. In Birmingham vorige week vroeg hij zijn fans wat stiller te zijn tijdens zijn gezang en gepraat. "Ik heb het gevoel dat niemand mij hoort. Het is frustrerend."