Justin Bieber slaat handen ineen met Reinout Oerlemans

Justin Bieber en Reinout Oerlemans zijn samen van plan de wereld te veroveren met een dansprogramma, bedacht door de tieneridool.

Dance or no Dance, zoals de talentenjacht zal gaan heten is volgens Oerlemans ’ontsproten aan de geest van Bieber’, zo schrijft het AD. In het programma strijden dansers, zowel beginners als experts, tegen elkaar om een geldprijs. Ook mogen ze zelf hun tegenstander uitkiezen op basis van eerdere optredens.

Justin Bieber zocht al een langere tijd naar een geschikte producent om het format te ontwikkelen. De zanger hoopt er internationaal mee door te breken. Ook Oerlemans, die nu in de VS geniet van zijn succes met Splash de Amerikaanse versie van Sterren Springen, is er laaiend enthousiast over.

’Fantastisch dat we een programma gaan maken met momenteel misschien wel de meest populaire entertainer van de wereld. Ik heb Bieber nog niet ontmoet maar ik heb alles kortgesloten met zijn managementteam. Welke weg we precies gaan bewandelen is nog niet duidelijk, maar we gaan het zeker ook voor Nederland maken. Waarschijnlijk voor een commerciële zender’, aldus Reinout Oerlemans.