Justin Bieber

Justin Bieber partner bij cannabisbedrijf

Justin Bieber kan een nieuwe functie op zijn cv bijschrijven. De zanger is in zee gegaan met het Californische bedrijf Palms, om samen met hen een merk neer te zetten dat het stigma rondom het recreatief gebruik van softdrugs wegneemt.

De producten waaraan Justin Bieber zijn naam heeft verbonden zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse staten Californië, Nevada, Massachusetts en Florida. Dit meldt Variety. Biebers nummer Peaches zou de inspiratie zijn geweest voor hem om de samenwerking met Palms aan te gaan. Onder de naam PEACHES Pre-Rolls by Palms worden voorgedraaide joints verkocht, waarvan een groot gedeelte van de opbrengst naar het goede doel Veterans Walk And Talk gaat. Deze organisatie zet zich in om cannabis legaal te maken als natuurlijk medicijn om mensen met mentale problemen te helpen. Een ander deel gaat naar Last Prisoner Project, waar slachtoffers en familieleden van door cannabis gerelateerde veroordeelden bijgestaan worden.

] Ik ben groot fan van Palms en hoop met hen dat stigma rondom cannabis weg te nemen. Er zijn mensen die het echt nodig hebben vanwege hun mentale problemen, dus daarom wil ik graag meewerken aan dit project,’ aldus Justin.