×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber maakt tijd vrij voor Hailey

Justin Bieber maakt tijd vrij voor Hailey
27.10.2018 -

Justin Bieber wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met zijn kersverse echtgenote Hailey Baldwin. Ingewijden hebben dat aan People laten weten. Hailey en Justin gaven elkaar vorige maand het jawoord.


Volgens de bronnen heeft Justin weinig trek om nieuwe muziek op te nemen. Hij wil het de komende tijd rustig aan doen en zoveel mogelijk tijd met zijn vrouw doorbrengen. Hailey denkt daar heel anders over. Zij staat juist te popelen om zelf flink aan de bak te gaan. Ze is sinds kort het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger en wil daar flink werk van maken.

Het verschil in werkhouding zorgt af en toe voor irritatie, laat de bron aan People weten. Maar het is niet zo dat de twee er veel ruzie over hebben. Hailey weet dat haar man de laatste jaren keihard heeft gewerkt en heeft er daarom ook wel een beetje begrip voor dat de zanger het rustig aan wil doen.