×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber last muziekpauze in

Justin Bieber last muziekpauze in
26.03.2019 -

Fans van Justin Bieber zullen nog even geduld moeten hebben voordat er een nieuw album van de zanger uitkomt. De 25-jarige liet op Instagram weten dat hij zich eerst op zijn mentale gezondheid gaat richten.


‘Ik lees een hoop berichten van jullie over dat jullie een album willen’, schrijft Justin. ‘Ik heb mijn hele tienertijd, tot ik begin twintig was getoerd. Ik heb me gerealiseerd, en dat hebben jullie waarschijnlijk ook gezien, dat ik niet gelukkig was tijdens mijn laatste tournee. Dat verdien ik niet, en dat verdienen jullie niet.’

De zanger geeft aan dat hij al langer bezig is psychische problemen waar hij mee kampt aan te pakken. ‘Ik ben enorm gefocust op een aantal diepliggende issues die ik heb, zodat ik er niet aan ten onder ga, zodat mijn huwelijk goed loopt en ik de vader word die ik wil zijn.’

Muziek is belangrijk voor Justin, zo verklaart hij, maar: ‘niets komt voor mijn familie en mijn gezondheid.’ Wel beloofde hij ‘zo snel als mogelijk is’ nieuw werk uit te brengen.