×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber is al dagen in gezelschap van Hailey Baldwin

13.06.2018 -

Het lijkt erop dat Justin Bieber en Hailey Baldwin hun romance nieuw leven hebben ingeblazen. De 24-jarige zanger en de 21-jarige dochter van Stephen Baldwin zijn al dagen in elkaars gezelschap.


TMZ spotte het paar in de nacht van dinsdag op woensdag in New York waar ze naar een club gingen. Afgelopen weekend waren ze ook al samen in Miami.

Justin en Hailey hadden in 2014 en in 2016 ook al een relatie. Ondanks dat ze ooit kussend werden gefotografeerd hebben ze zelf allebei altijd volgehouden dat ze slechts vrienden zijn.

Bieber is sinds vorige maand weer vrijgezel nadat zijn relatie met Selena Gomez voor de zoveelste keer op de klippen is gelopen.