×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber en Martin Garrix shoppen in de Albert Heijn

5.10.2016 -

Ze zijn zo lekker gewoon gebleven... Justin Bieber is in Nederland voor zijn concerten en dan gaat hij natuurlijk even op stap met goede vriend Martin Garrix. Voor een gezellig avondje doen de twee supersterren even gewoon boodschappen bij de Albert Heijn.


Dat deden ze zonder beveiliging, zo blijkt uit foto's die op Twitter rondgaan.

De winkelmanager bevestigt tegenover Metro dat de twee in de supermarkt waren. 'Ze hadden geen beveiliging, niets bij zich', zegt hij. 'De hele winkel was in rep en roer. Hij wilde alleen liever niet op de foto. Dat vroeg ik wel aan hem, maar hij heeft redelijk snel de winkel weer verlaten.'

Voor de fans die benieuwd waren wat er in Justins mandje zat: de zanger kocht eten en bier. Justin is in Nederland voor zijn optredens komende week in de GelreDome in Arnhem.