×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber aangeklaagd

22.12.2016 -

Justin Bieber is alsnog aangeklaagd voor een incident in Argentiniƫ in 2013. Hij zou toen zijn bodyguards opdracht hebben gegeven een fotograaf te mishandelen en bestelen.


Justin houdt al sinds die tijd vol dat er niets is gebeurd, maar heeft Argentinië voor de zekerheid gemeden. Nu de zanger officieel is aangeklaagd, zal hij gearresteerd worden zodra hij het land betreedt, meldt TMZ. In de tourdata voor het Zuid-Amerikaanse gedeelte van zijn Purpose-tournee die dit najaar bekend werden gemaakt, ontbrak Argentinië al.

Volgens een bron uit het Bieberkamp zijn Justins advocaten van plan om in beroep te gaan, zodat de zanger in de toekomst weer kan optreden in het land. In mei liet hij zijn fans in Argentinië via Twitter weten zijn afwezigheid te betreuren. "Argentinië ik hou van je. Het is een van mijn favoriete plaatsen om te toeren. Ik wou dat het anders was, maar mijn advocaten zeggen dat het is wat het is."