Justin Bieber aangeklaagd in Rio

Justin Bieber is in Rio de Janeiro betrapt op het illegaal spuiten van graffiti. De zanger is door de politie aangeklaagd nadat er foto's van de daad in lokale media verschenen, meldt de BBC. De politie heeft verklaard dat Bieber "vandalisme aan een gebouw" ten laste wordt gelegd, iets waar hij in Brazilië tot een jaar cel of een boete voor kan krijgen.

Op de foto's in lokale media is te zien hoe de 19-jarige superstar graffiti spuit op de muren van een verlaten hotel, gekleed in een legerbroek en een rode pet. Er is ook een politiewagen te zien in de foto. Volgens de BBC had Bieber toestemming om een ander gebouw te beschilderen, maar koos hij op het laatste moment voor de nieuwe locatie om zijn fans te ontwijken. De politie zegt dat hij daar geen toestemming voor had.
Justins verblijf in Brazilië was al niet zonder smet. Hij wordt ervan beschuldigd op fotografen te hebben gescholden en werd uit een van Rio's luxe hotels geschopt. Woensdag is hij in een privévliegtuig vertrokken naar zijn volgende bestemming, Paraguay.