Juridisch succes voor Dave Roelvink

Dave Roelvink heeft een kleine overwinning geboekt. De jonge acteur heeft het voor elkaar gekregen dat zijn seksfilmpje van internet is gehaald.

Dave's advocaat Nienke Hoogervorst zorgde ervoor dat de websites die de video lieten zien een sommatie kregen. Zij eiste namens Dave dat de video zou worden verwijderd. Volgens bronnen zou Dave ook een schadevergoeding wegens het schenden van zijn privacy hebben geëist. Of die ook betaald is, is niet bekend. Volgens advocate Nienke Hoogervorst is er een regeling getroffen tussen Dave Roelvink en de website.

Er zullen geen seksueel getinte video's van Dave meer verspreid worden door Geenstijl en Dumpert, laat Hoogervorst weten. Over de inhoud van de schikking wil de advocate niets zeggen. Op 17 augustus dook de bewuste video van Roelvink op en dat deed veel stof opwaaien.
Het filmpje werd gemaakt in de villa van de ouders van het meisje. Op dezelfde avond werden sieraden en andere waardevolle spullen gestolen uit het huis, Dave en enkele vrienden worden daarvan verdacht.