×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Julia van Helvoirt wint Idols

20.04.2017 -

Julia van Helvoirt is de winnaar van de zesde reeks van de talentenjacht Idols. De 23-jarige zangeres versloeg in de finale de twintigjarige Bram Boender. Mitch Lodewijk (17) viel al eerder op de avond af.


Julia, die een platencontract in de wacht heeft gesleept, voegt zich in het rijtje Nina den Hartog (winnares in 2016), Nikki Kerkhof (2007), Rafaëlla Paton (2005), Boris Titulaer (2003) en Jamai Loman (2002).

Mogelijk is Julia voorlopig de laatste winnaar. Het is onzeker of RTL nog wel door wil gaan met de talentenjacht gezien de teleurstellende kijkcijfers. De halve finale van Idols trok vorige week slechts 294.000 kijkers.

De show van woensdag werd net als vorige week alleen door Ruben Nicolai gepresenteerd. Zijn collega Lieke van Lexmond bleef thuis vanwege de geboorte van haar zoontje Zef begin deze maand.