×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Julia Roberts staat achter dochter

31.07.2013 -

De ouders van actrice Emma Roberts steunen haar beslissing om bij haar vriendje te blijven. Dat zeiden ze tegen TMZ in een reactie op de geweldsuitbarsting van hun dochter van eerder deze maand.


Emma kreeg op een hotelkamer ruzie met haar vriend Evan Peters. Daarbij zou ze hem hebben gebeten en een bloedneus hebben geslagen. De actrice kwam er zonder straf vanaf omdat Evan geen aanklacht wilde indienen.

Het stel is nog steeds samen en daar heeft vader Eric Roberts, acteur en broer van filmster Julia, geen problemen mee. “Ze zijn volwassen”, zegt hij. “Emma kan heel goed zelf beslissingen nemen, en ook fouten maken. Daar leert ze van.” En mocht het tot een huwelijk komen, dan zien de ouders van Emma dat zonder zorgen tegemoet.