Julia Roberts: ‘Pretty Woman veranderde mijn leven’

Julia Roberts beleefde in 1990 haar doorbraak met haar rol in Pretty Woman. Tegenwoordig krijgt ze 367.000 euro per minuut betaald.

De mooie actrice weet dat ze veel heeft te danken aan deromantische komedie met Richard Gere. “Pretty Woman heeft mijn leven veranderd,dus die film is heel speciaal voor mij.” Dat wil niet zeggen dat het Julia’sfavoriete film van zichzelf is. “Het is als je favoriete vriend of vriendin kiezen,het is onmogelijk. Ik hou van al mijn films, elk om een andere reden.”

20 jaar later werkt de 42-jarige actrice weer samen metGarry Marshall, de regisseur van Pretty Woman. “Hij is een van mijn meestfavoriete mensen in de wereld, ik heb mijn carrière aan hem te danken. Hij nameen risico door mij te casten en hij nam het voor me op. Hij is een geweldigeregisseur.”

Julia Roberts is op dit moment in de bioscoop te zien inGarry’s film Valentine’s Day. Naar verluidt is Julia ongeveer 6 minuten in defilm te zien en kreeg ze daar 2,2 miljoen euro voor op haar bankrekeninggestort.

Julia en Garry hadden 10 jaar geleden ook een reünie, toenze samen de film Runaway Bride maakten. Richard Gere was ook in deze filmJulia’s geliefde.

Op de foto zie je Julia op de première van Valentine’s Daymet haar nichtje Emma Roberts, zij heeft ook een rol in de film.