×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Judge Judy zelf voor de rechter

22.01.2018 -

Judy Sheindlin wordt voor de rechter gesleept door twee mensen die hielpen bij het opzetten van haar populaire show Judge Judy. Sandi Spreckman en Kaye Switzer claimen dat ze Sheindlin in contact brachten met producer Larry Little, waarna de show een hit werd. Daarvoor wil het tweetal nu geld zien.


Onlangs kocht de Amerikaanse zender CBS de rechten van Judge Judy voor 95 miljoen dollar. Spreckman en Switzer kregen niets van het geld dat werd verdiend aan de realityshow. Via een rechtszaak hopen de dames minimaal 4,75 miljoen dollar over te houden aan de bemiddeling die uiteindelijk leidde tot de start van Judge Judy, meldt TMZ.

Het programma is al sinds 1996 te zien in Amerika en werd in de eerste jaren ook in een aantal Europese landen uitgezonden, waaronder in Nederland. Na een paar jaar verdween Judge Judy van de Nederlandse buis, maar keerde in 2015 terug bij RTL 8. Inmiddels is de show te zien bij FOX.