×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Josh Duhamel gesnapt met Eiza Gonzalez

Josh Duhamel gesnapt met Eiza Gonzalez
10.06.2018 -

Josh Duhamel en Eiza Gonzalez zijn dit weekend voor het eerst samen in het openbaar gespot. ET Online zag de twee uit een restaurant in Beverly Hills vertrekken na een etentje.


Maandenlang gaan er al geruchten dat er iets speelt tussen de 45-jarige Transformers-ster en de 28-jarige Baby Driver-actrice, maar ze werden nooit samen in het openbaar gezien. Ook bij het restaurant probeerde het stel de camera's te ontwijken. Toen Josh en Eiza doorkregen dat ze werden opgewacht door fotografen, zorgden ze snel voor wat meer afstand tussen elkaar.

Duhamel zou sinds februari een relatie hebben met Gonzalez. Een maand later deed een insider een boekje open over de twee: "Josh is tot over zijn oren verliefd op Eiza, maar hij voelt zich schuldig dat hij zo snel gevoelens heeft gekregen voor een andere vrouw. Hij wil respectvol zijn tegenover Fergie. Daarom heeft hij de relatie heel erg privé gehouden."

Josh en zangeres Fergie maakten afgelopen september bekend dat hun huwelijk na acht jaar was gestrand. Eiza zou relaties hebben gehad met onder anderen dj Calvin Harris en acteur Liam Hemsworth.