×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jose boos op Patty

Jose boos op Patty
20.02.2014 -

Jose Hoebee is duidelijk niet blij met de uitspraken van Patty Brard in de Weekend van vorige week. Patty vertelde niet te begrijpen waarom sommige oud-collega's maar blijven klagen dat ze te weinig werk en geld hebben.


'Waarom gaan ze niet achter de kassa zitten bij de supermarkt. Hoezo voelen ze zich daar te goed voor?' vroeg Patty zich hardop af. 'Ik had miljoenen schuld en heb werkelijk alle baantjes aangepakt. Ik heb zelfs schoongemaakt. Zij zijn gewoon lui' aldus Patty in Weekend. Jose Hoebee reageert op haar Facebookpagina. De LUV-zangeres schrijft: 'Ben te lui om te werken en voel me te goed om achter de kassa te zitten….Ècht niet…..Ik wil graag werken, maar verzamel niet mensen om me heen,om er beter van te worden….Ik heb liever echte vrienden…..en die hou ik…..'