Jort Kelder is boos op “roddelhoernalisten”

Jort Kelder is boos op de presentatoren en verslaggevers van het populaire entertainmentprogramma RTL-Boulevard over het uitzenden van de overspelige activiteiten van zijn (ex?)vriendin Georgina Verbaan.

“De presentatoren en verslaggevers van RTL Boulevard sturen liefdevolle sms’jes, maar intussen wordt het wel allemaal uitgezonden”, schrijft Jort op zijn weblog.  

Maandag zond het programma RTL Boulevard een filmpje uit, waarop te zien was hoe Georgina “hevig zat te bekken” met VPRO-presentator Pieter van der Wielen, die met de vriendin van Kelder het programma Noorderlicht Nieuws presenteert. Velen dacht dat het een 1 april grap was, maar dit bleek niet het geval. Inmiddels gaan er geruchten dat het overspel van Georgina door de programmamakers in scène is gezet om in een nieuwe uitzending van Noorderlicht Nieuws het leed dat media verslaggeving heet aan de kaak te stellen.

In de uitzending na die van de bewuste beelden trok presentatrice Dahpne Bunskoek meteen het boetekleed aan. Zij liet dinsdag weten dat er niet achter stond dat de beelden in haar programma werden uitgezonden. Ik vind dat we te ver zijn gegaan”, zei ze erover.

Waar Jort regelmatig op zijn weblog zijn hart lucht over het incident en de afgelopen dagen ‘een hel’ noemt, houdt Georgina haar mond dicht. Op advies van haar advocaten volgens Jort. “Juridisch win je dat, maar de emotionele wond gaat alleen maar meer etteren”, vertelt de breteladdict. “Het enige overlevingsmechanisme is: geen commentaar.” Geen commentaar.