×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jorge Zorreguieta niet overleden’

‘Jorge Zorreguieta niet overleden’
20.11.2014 -

Er is veel onduidelijkheid over de toestand van de vader van koningin Máxima. Argentijnse media melden dat Jorge Zorreguieta is overleden. Het ziekenhuis waar hij werd behandeld ontkent dat echter.


"We willen duidelijk maken dat de heer Jorge Zorreguieta stabiel is en gisteren werd ontslagen uit onze instelling'', twitterde de zorginstelling donderdagavond.

Ook de RVD ontkent het overlijden van de vader van koningin Máxima.

Een van de kranten die het overlijden meldden, La Nación, heeft het bericht inmiddels van de website gehaald en vervangen door een ander bericht. Daarin wordt tegengesproken dat Zorreguieta is overleden. De krant citeert de jongste dochter van Zorreguieta, Inés, en een arts van het ziekenhuis Fundaleu, waar hij eerder werd verpleegd. Zij zeggen dat Zorreguieta thuis is en in stabiele toestand verkeert.

Koningin Máxima was afgelopen weekend juist naar Argentinië geweest om haar vader te bezoeken.