×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jon van Eerd stapt uit jury Musical Awards

31.10.2017 -

Jon van Eerd stopt na een paar maanden als jurylid van de Musical Awards. De acteur heeft om meerdere redenen besloten zich terug te trekken en stopt eind dit jaar, zo vertelt hij in een ochtendkrant. 'Vooral vanwege de tijd die het kost en ook omdat ik volgend jaar de hoofdrol ga spelen in de musical Charley', legt Van Eerd uit.


Jon volgde actrice Henriëtte Tol op als jurylid, maar komt er nauwelijks aan toe om achttien voorstellingen te bezoeken en te beoordelen. Dit seizoen staat hij op de planken met de komedie Harry & Eva, die maandagavond in première ging in Gouda.

De Stichting Musical Awards moet dus na de uitreiking, begin volgend jaar, op zoek naar een nieuw jurylid. De andere juryleden zijn de Doetinchemse schouwburgdirecteur Charles Droste, presentatrice Irene Moors, regisseur Michiel van Erp, journalist Arno Gelder en fotograaf Joris van Bennekom. Cornald Maas is juryvoorzitter.