×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jon van Eerd komt met carnavalshit!

Jon van Eerd komt met carnavalshit!
30.01.2020 -

Acteur Jon van Eerd heeft een carnavalsnummer gelanceerd. Het lied Ieder uur een bittergarnituur is vanaf vandaag te beluisteren op YouTube, Spotify, iTunes en Google Music.


Het lied is afkomstig uit de voorstelling Herrie in de Keuken waarmee de komiek momenteel door Nederland toert. In de komedie is het bekende personage Harrie Vermeulen eigenaar van een noodlijdende snackbar. Totdat de eigenaresse van de aangrenzende tattooshop met een oplossing komt: zij levert snacks aan Harrie tegen een heel mooi prijsje.

De hoofdrollen in Herrie in de Keuken worden gespeeld door Van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Liss Walravens, Joey Schalker en Brian Verhagen. Een speciale rol is weggelegd voor Beau van Erven Dorens. De komedie is tot en met mei 2020 te zien door heel Nederland.

Lees ook:

BABYFOTO: Dochtertje voor Amanda Beekman!

Weduwe Kobe Bryant deelt hartverscheurende foto

Monique Westenberg: ‘Ik mis jou verschrikkelijk’