Placeholder

Johnny nog niet klaar voor huwelijk

Johnny de Mol roept al langer dat hij droomt van een huwelijk en gezin, maar volgens zijn ex-verloofde Shima Kaes is de presentator nog niet zover. "Ik begon te merken dat hij er niet klaar voor was, terwijl hij telkens bleef roepen van wel", zegt Shima in een interview met Grazia.

"We hadden serieuze trouwplannen, maar helaas mocht het niet zo zijn", blikt Shima terug. "Toen Johnny mij ten huwelijk vroeg ben ik ervoor gegaan, omdat ik er op dat moment in geloofde, in hem geloofde." Vorig jaar april werd duidelijk dat Johnny en Shima trouwplannen hadden. Een maand later maakten de twee, die sinds begin 2014 samen waren, bekend uit elkaar te zijn.

Die breuk verliep volgens Shima 'niet op een heel chique manier'. "Ik ben er lang kapot van geweest. Tot de dag van vandaag zijn we in ieder geval niet on speaking terms." Over het waarom van de breuk blijft Shima vaag. "Toen ik met een aantal feiten werd geconfronteerd, was ik heartbroken."

Geruchten dat ze is vreemdgegaan, spreekt Shima tegen. "Of er bedrog in het spel was? Als je doelt op of ik ben vreemdgegaan, want deze speculatie ging ook rond: nee! Als er iemand trouw en loyaal is, ben ik het wel."