×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Kraaijkamp wil terug op televisie

12.04.2017 -

Als het aan Johnny Kraaijkamp ligt, luidt zijn rol in The Passion een nieuwe periode in waarin hij weer vaker op televisie verschijnt. De laatste jaren was de acteur vooral in het theater te zien. 'Maar eerlijk: ik zou niets liever willen dan meer op tv komen', aldus Johnny in het AD.


'Het ligt niet aan mij hoor. Je ziet steeds weer dezelfde mensen op tv, ze schuiven telkens weer dezelfde la open. En sitcoms zie je bijna niet meer', beklaagt Johnny zich in de krant. Donderdagavond speelt hij de rol van Pontius Pilatus in The Passion.

De acteur werkte naar eigen zeggen een tijdlang zelf aan een komedie over een zorghotel, maar de publieke omroep wilde het uiteindelijk niet hebben. 'Te huiverig dat het te veel valt onder commercieel getint amusement. In plaats daarvan willen ze de buitenlandse thrillers nadoen. Sorry, maar Klem was toch een soort Spangas met pistolen. Echt, elke IJslandse serie is beter dan wat wij hier maken.'

Johnny is binnenkort nog te zien in de muzikale theatervoorstelling Vamos!, een productie in samenwerking met RTL. 'Er is de wil om het uiteindelijk ook op tv te brengen', zegt hij enthousiast. 'Jawel, Johnny comes back!'