‘Johnny Depp zorgt voor vertraging in afhandeling scheiding’

Johnny Depp en Amber Heard werden het in augustus eens over hun scheiding, maar nog steeds is niet alles geregeld. De acteur vertraagt het afronden van de breuk, meldt E! News op basis van rechtbankdocumenten.

Johnny en Amber, die in mei aankondigden uit elkaar te gaan, kwamen in augustus een schikking overeen. Afgesproken werd dat de acteur zijn ex zeven miljoen dollar (bijna 6,7 miljoen euro) betaalt. Amber besloot dat geld door te sluizen naar liefdadigheidsinstellingen, in het bijzonder organisaties die opkomen voor mishandelde vrouwen. Uit de papieren die E! News in handen heeft, blijkt dat Johnny het merendeel van het bedrag nog niet heeft overgemaakt.

Ook een aantal andere zaken heeft de 53-jarige acteur nog niet geregeld. Zo zouden de gezamenlijke eigendommen al verdeeld moeten zijn en zou Amber haar spullen die op Johnny’s privé-eiland liggen al terug moeten hebben. Amber vraagt de rechtbank om haar ex aan te sporen de afwikkeling van de scheiding te regelen.

Johnny zou zich bovendien niet aan de gemaakte afspraken gehouden hebben door 200.000 dollar (191.000 euro) direct over te maken aan een goed doel. Hij had dat geld over moeten maken aan Amber, die het vervolgens door zou storten.