×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp bezoekt zieke kinderen als Jack Sparrow

Johnny Depp bezoekt zieke kinderen als Jack Sparrow
29.12.2018 -

Johnny Depp heeft, verkleed in zijn Jack Sparrow-kostuum, een kinderafdeling van een Parijs ziekenhuis bezocht. Depp kroop in de rol van zijn meest herkenbare personage, bekend van de filmreeks The Pirates of the Caribbean. Tijdens het verrassingsbezoek sprak de acteur uitgebreid met de patiëntjes en het personeel.


Of Depp ook echt daadwerkelijk weer in een film zal verschijnen als kapitein Jack Sparrow, is niet bekend. Eerder dit jaar maakte Disney namelijk bekend om een andere weg in te willen slaan met de populaire films. Daar zou Depp niet meer inpassen, en de acteur heeft dus ook geen rol in het zesde deel van de serie. De nieuwe film zal worden geregisseerd door de mannen die achter de populaire superheldenfilm Deadpool zaten.

De foto's van het bezoekje aan het ziekenhuis zie je hier