Johnny de Mol zingt met Willeke Alberti

Op Moederdag heeft Johnny de Mol een duet gezongen met zijn eigen moeder Willeke Alberti. Dit deden ze zondagmiddag tijdens het Moederdagconcert Zolang er maar liefde is in het Zaantheater in Zaandam.

Het was een speciale theatervoorstelling van Willeke waar Johnny haar speciale gast was. Uiteraard zongen ze samen hun lied Glimlach van een kind. Na afloop van de voorstelling kregen alle moeders een goodybag mee en was Willeke in de foyer te vinden, waar ze uitgebreid de tijd nam voor haar publiek.

Het was niet de eerste keer dat moeder en zoon samen zingen. "Toen hij 12 jaar was, hebben we samen het Ave Maria gedaan voor een kerstalbum", vertelde Willeke eerder. "Dat plaatje draai ik trouwens nog steeds tijdens de feestdagen."

Johnny vertelde eerder over het duet: "Mijn moeder wilde dit al heel lang. En het was heel ontroerend om met haar in de studio te zijn. Het is toch het lied dat ze eerst met haar vader Willy heeft gezongen. Zo gaf ze het stokje als het ware door." De opbrengsten van het liedje gaan naar de Stichting Het Vergeten Kind, de nieuwe naam van de Guusje Nederhorst Foundation.