×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol vindt figuur Chantal Janzen beter dan van Kim Feenstra

Johnny de Mol vindt figuur Chantal Janzen beter dan van Kim Feenstra
27.10.2016 -

Als je Johnny de Mol de vraag stelt wie een beter figuur heeft: Chantal Janzen of Kim Feenstra, dan weet hij het antwoord wel. Zijn ex Chantal natuurlijk!


Chantal plaatste vandaag op Instagram een foto van haarzelf aan het ontbijt met Geraldine Kemper bij de opnames van Chantal Blijft Slapen. De twee kijken allebei een beetje moeilijk in hun ontbijtkommetje. 'Deze foto is genomen net nadat ik haar vroeg wie een mooier figuur heeft, Kim Feenstra of ik. Je begrijpt het antwoord. En ik begrijp 't ook', schrijft Chanti erbij. Gelukkig zegt ze erachter aan dat het maar een 'gebbetje' is. 

Maar Johnny heeft wel een goed antwoord op de vraag. Onder de foto plaatste hij namelijk de reactie: 'Jij Janzen!' Zo'n ex willen we allemaal wel.