×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol over trouwdag: ‘Gaaf’

Johnny de Mol over trouwdag: ‘Gaaf’
6.10.2018 -

Johnny de Mol en Anouk van Schie trouwden vrijdag in het zuiden van Portugal voor het oog van familie en vrienden. Ook Anouks dochter Kiki (5) en hun zoontje Johnny jr. van bijna zes maanden waren erbij.


'Gaaf'. Zo vatte Johnny de dag in een woord samen. 'Op het ene moment ben ik heel hoog aan het vliegen, maar aan de andere kant door de ceremonie van Ruben van Zwieten weer erg gegrond. We hebben vandaag onze liefde bezegeld, we zijn heel erg gezegend. Nu is het heel erg bohemian, maar eerder gisteren hebben we met z'n allen bij de kippentent gezeten.'

Johnny zei verder nog dat hij vandaag 'ontzettend zenuwachtig' was, maar aan het eind van de dag de vreugde overheerst. Het stel trouwde in Portugal omdat die plek volgens Anouk een 'speciaal plekje'in hun hart heeft. 'We komen hier al jaren, en dat geldt ook voor de familie', aldus een stralende Anouk.

De Mol vroeg Anouk, die in het verleden in de meidengroep Kus zat, vorig jaar september ten huwelijk. Johnny en Anouk zijn sinds de zomer van 2016 samen en wonen sinds vorig jaar zomer samen in Blaricum.