×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol en vriendin laten Trump en Clinton zoenen

8.11.2016 -

We dachten nooit dat het zou gebeuren, maar Donald Trump en Hillary Clinton hebben wel eventjes een intiem momentje gedeeld. Tenminste, wel als Johnny de Mol en zijn vriendin maskers van de presidentskandidaten opdoen. Dan zoenen ze erop los.


Johnny en Anouk hebben de maskers uit de kast getrokken op deze verkiezingsdag. 'Make love, not war', schrijft Johnny bij een collage van foto's van hem en zijn liefje op Instagram. 

Waarschijnlijk hadden de twee al een drankje op voordat ze de maskers erbij pakten. Daar hint Johnny tenminste op met de hashtag 'drank in huis'. De twee gingen even voor een goede zoen tussen Clinton en Trump terwijl ze de maskers op hebben. 

 

Make love not war! #2016 #drankinhuis #gekkigheid #USA #frenchkiss

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op