Johnny de Mol en moeder in Woezel & Pip-film

Johnny de Mol en Willeke Alberti zijn te horen in de allereerste film van Woezel & Pip. De presentator en zijn moeder verlenen hun stem aan Molletje (De Mol) en Tante Perenboom (Alberti).

Dat maakte distributeur Dutch Film Works woensdag bekend. Ook Edwin Rutten is toegevoegd aan de stemmencast van Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos. Hij spreekt de stem van Wijze Varen in. Rutten en Alberti werkten eerder al mee aan verschillende Woezel & Pip-projecten. De stemmen van de hondjes Woezel en Pip worden ingesproken door Rijk Aardse en Manaycha Draaibaas. Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos is vanaf januari in de bioscopen te zien. De eerste bewegende beelden zijn woensdag via de teaser-trailer op internet verschenen.

Dinand Woesthoff schreef het scenario van de eerste Woezel & Pip-film. De weduwnaar van bedenkster Guusje Nederhorst kreeg hulp van de Utrechtse studio il Luster, die eerder de avondvullende animatiefilm Trippel Trappel Dierensinterklaas maakte, en producent Tom de Mol. In de Woezel & Pip-film zijn alle bekende vriendjes van de partij en doet ook een nieuw, bijzonder dier zijn intrede in de Tovertuin.