John van den Heuvel biedt excuses aan

John van den Heuvel vindt het vervelend dat hij en zijn team al bellend achter het stuur hebben gezeten, dat was donderdagavond te zien in zijn programma Op de vlucht.

Bij RTL Boulevard bood John zijn excuses aan. "We waren bezig met een achtervolging en tijdens die scène is het een paar keer voorgekomen dat er niet handsfree is gebeld. Dat is heel vervelend en ik vind het terecht dat mensen daarop hebben gereageerd", aldus John. De presentator kreeg flink wat reacties op social media. "Je weet gewoon dat als je achter het stuur zit, dat je dit handsfree moet doen en in dit geval hadden we een paar huurauto's die niet waren aangesloten op een bluetooth-verbinding en dat ging dus mis."

Van den Heuvel zegt dat hij het boetekleed heeft aangetrokken. De journalist heeft contact opgenomen met de politie om aan te geven dat hij is bereid om eventuele boetes te betalen. "Maar dat was volgens de politie niet nodig als we een bepaald bedrag zouden doneren aan een goed doel en in dit geval een goed doel voor verkeersslachtoffers."

John zegt dat hij niet schrikt van de reacties. "Ik baal er zelf ook van", aldus John. "Het hoort gewoon niet en terecht dus als mensen daar iets van zeggen."