John Stamos wilde Olsen-tweeling weg hebben

John Stamos was geen fan van de Olsen-tweeling toen de twee meisjes als baby aan de slag gingen bij Full House. Hij heeft zelfs geprobeerd Mary-Kate en Ashley te laten ontslaan, zo vertelde hij donderdag.

“Het is soort van waar”, zei Stamos tegen People in reactie op een scène uit de Lifetime-film Unauthorized Full House Story waarin dit gebeurt. “De tweeling huilde heel veel”, zo verklaart de acteur, die in de populaire comedyserie te zien was als de oom Jesse van Michelle, de rol die Mary-Kate en Ashley afwisselend speelden. “Het was heel moeilijk een scène op te nemen. Dus ik zei, weg met hun!”

De makers hebben zelfs even andere actrices geprobeerd voor de rol van Michelle. “Ze haalden een paar onaantrekkelijke roodharige kinderen binnen. Dat liep niet. Toen hebben de producenten de Olsen-tweeling weer teruggehaald.”

Stamos is binnenkort te zien in Fuller House, een vervolg op Full House. Mary-Kate en Ashley, die tegenwoordig succes hebben als modeontwerpers, hebben besloten niet aan de nieuwe serie mee te werken.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen