×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘John de Mol moet nieuw talent kans geven’

3.07.2018 -

John de Mol zou niet alleen bekende gezichten moeten binnenhengelen bij Talpa. Hij zou ook nieuw talent een kans moeten geven, vindt oud tv-baas Fons van Westerloo in een reactie op het contracteren van Gordon.


'Gordon is niet de laatste die bij RTL wordt weggehaald. De Mol is echt nog niet klaar. Linda de Mol volgt ook nog wel', denkt Van Westerloo, die aan het roer stond van RTL én SBS. 'Deze zet is begrijpelijk, maar zeker als hij zijn zender op de kaart wil krijgen, moet je ook uitkijken naar nieuw jong talent. Anders krijg je toch weer het verhaaltje van oude wijn in nieuwe zakken.'

Of Gordon een succes wordt op SBS6, is nog maar de vraag. 'Het is zeer de vraag wat hij gaat doen', aldus Van Westerloo in AD. 'Hoe bekend je ook bent, als je geen goed format hebt, werkt het niet. Er zal iets goeds voor hem moeten komen, waar hij goed in past. De Mol zal daar ongetwijfeld over aan het nadenken zijn.'

Maandag werd bekend dat Gordon een contract voor vijf jaar heeft getekend bij Talpa. Eerder haalde De Mol ook al zijn zoon Johnny en de heren van Voetbal Inside binnen.