×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johan Vlemmix weigert schikking met Patricia Paay

27.06.2018 -

Johan Vlemmix is niet van plan om Patricia Paay de schadevergoeding van 30.000 euro te betalen die zij eist. De Brabander is bereid excuses te maken, maar weigert te schikken.


'Ik wil best wel excuses maken en op mijn knieën gaan voor haar, dat maakt me niks uit, dat doe ik meteen', aldus Vlemmix in De Telegraaf. 'Maar ik schik niet. Geld krijgt ze niet. Ik ga absoluut nog geen tientje betalen, helemaal niks.'

Woensdag dient de zaak tussen de voormalige zangeres en de Eindhovense ondernemer. Paay wil geld zien omdat Vlemmix een levensgrote pop van haar op de markt wilde brengen. Ze stelt dat haar carrière in het slop is geraakt door de geruchtmakende verspreiding van een plasseksvideo en dat Vlemmix dat heeft misbruikt om zijn handel te beginnen. Volgens Vlemmix is daar geen sprake van. 'Zij zegt dat ze door mijn schuld geen werk meer heeft gekregen, maar dat kan ze niet aantonen. Of het nu door die plasvideo is geweest of door mijn pop, ze heeft juist meer werk gekregen dan ze vroeger had.'

De Oranjegek liet maandag al weten dat hij zijn eigen claim 'uit medelijden' voor Paay wel laat vallen. Volgens hem zit ze er financieel 'niet glorieus' bij en wil hij haar niet nog meer geld afhandig maken. Ook wilde Vlemmix laten zien dat hij 'goede bedoelingen' heeft en dat het hem niet om het geld gaat.