×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johan Derksen mag ziekenhuis vrijdag alweer verlaten

Johan Derksen mag ziekenhuis vrijdag alweer verlaten
4.04.2019 -

Johan Derksen mag vrijdag het ziekenhuis alweer verlaten. Het gaat naar omstandigheden goed met de commentator van het programma Veronica Inside. 'Ik ben wel geschrokken, maar kan mij er niets meer van herinneren', vertelt Derksen op de website van het programma.


Eerder op de dag maakte zijn dochter al bekend dat de gevolgen van zijn val van een trap mee lijken te vallen. Beide berichten lijken erop te duiden dat het herstel voorspoedig gaat.

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee meldde woensdag dat de 70-jarige oud-voetballer in het ziekenhuis lag na een val van een trap. Hij was lange tijd buiten westen en heeft in elk geval een hersenschudding en een gebroken arm. Genee zei toen dat Derksen er slecht aan toe was.

‘We leven per dag’, legt de woordvoerster van Talpa uit. ‘We weten ook niet hoe de situatie zich ontwikkelt.’ Het programma heeft voor vrijdag en maandag vervangers geregeld.