×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jochem en Marco in race meest positieve BN’er

Jochem en Marco in race meest positieve BN’er
22.10.2018 -

Jochem Myjer en Marco Borsato maken kans op de titel meest positieve bekende Nederlander. De cabaretier en zanger nemen het op tegen nog acht andere BN'ers, die op donderdag 1 november te horen krijgen wie de award krijgt.


De andere genomineerden zijn Chantal Janzen, Erica Terpstra, Isa Hoes, Johnny de Mol, Maarten van der Weijden, Nathan Rutjes en Bibian Mentel. Ook Churandy Martina, die in 2016 werd uitgeroepen tot meest positieve BN'er, maakt weer kans op de titel.

Wie de meest positieve bekende Nederlander wordt, wordt bekendgemaakt op de Dag van de positiviteit, 1 november. Via de site dagvandepositiviteit.nl kan worden gestemd op de genomineerden. De award is in het leven geroepen als 'tegenhanger van de waan van de dag waarbij heel vaak wordt uitgegaan van een negatief sentiment'. Met de titel worden 'de mooie, inspirerende en positieve kanten van het leven' benadrukt.