×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joan Collins lijdt aan smetvrees

6.11.2013 -

Joan Collins heeft smetvrees. Dat heeft een woordvoerder van de 80-jarige ster laten weten na een klein incident. Fans van de actrice waren teleurgesteld omdat Joan weigerde ze een hand te geven. 'Ik raak geen publiek aan', zou de Dynasty-ster hebben gezegd, volgens New York Post.


Volgens een ooggetuige werd door het incident bij de uitreiking van de Accessories Council’s ACE Awards duidelijk dat Joan een echte diva is. Een woordvoerder kwam daarna met de mededeling dat de ster geen handen schudt omdat ze bang is ziek te worden.

'Onzin', zegt een andere bron van New York Post. 'Ik heb Joan heel vaak heel veel mensen een hand zien geven. Ze heeft helemaal geen smetvrees.'