×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jinek wil ‘mensen niet belasten’ met baby

14.03.2018 -

Eva Jinek is niet van plan de details van haar zwangerschap met heel Nederland te delen. Dat vertelde de presentatrice, die maandag bekendmaakte dat haar eerste kind op komst is, in De Wereld Draait Door.


'Dit is iets wat ik niet langer kan verbergen, dus daarom vertel ik het uiteraard. Maar verdere details, daar wil ik mensen niet mee belasten', zei de presentatrice. Eva liet niets los over wanneer de baby wordt verwacht. Ook zei ze niets over de gevolgen voor haar talkshow, die van 4 juni tot 21 september weer in de televisiegidsen staat: 'In ieder geval ben ik er, of zijn wij er, 4 juni'.

Met het uitzendschema van Jinek heeft Eva 'natuurlijk' geen rekening gehouden: 'Dat kan ook helemaal niet. Mijn ouders hebben altijd tegen mij gezegd: een kind komt nooit uit, dus doe het gewoon als je dat wil en dan verzin je altijd een oplossing. Dan helpen we je daarbij'.