×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim, Samantha, Nienke en Demi in Voice-finale

10.02.2018 -

De finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland gaat tussen Jim van der Zee, Samantha Steenwijk, Nienke Wijnhoven en Demi van Wijngaarden. In het zicht van de haven vielen vrijdag Tjindjara Metschendorp en Kimberly Maasdamme af.


Met het vertrek van Kimberly zijn alle pupillen van Waylon, vorig jaar nog de winnende coach, afgevallen. Haar vertrek viel veel kijkers op sociale media zwaar. Kimberley gold als een van de topfavorieten. Ook coach Anouk was niet te spreken over haar exit. 'Dit krijg je als wij geen punten geven', reageerde ze. 'Het is een idioot volk dat stemt. Dit is ook waarom het volk nooit het songfestivalliedje moet kiezen.'

Anouk begint de finale van de RTL-talentenjacht volgende week met twee pupillen: Nienke en Jim. Samantha zit in het team van Miss Montreal en Demi wordt gecoacht door Ali B.